Komiteliste cuprenn 2017

 

 Komiteliste cuprenn/klubbmesterskap 2017.
Speaker

Han skal spille musikk og være kommentator for skirennet. Alle ungene synes det er stas når navnet deres kommer over høyttaleren i det de kommer i mål. Hvis det er noen beskjeder som skigruppa eller andre vil speaker skal leses opp må dette skrives ned og leveres til speaker på det aktuelle rennet.

 

Starter

Starteren skal hente startlisten inne hos den som har påmelding kl 17.50-55. Når kl blir 18.00 skal starten gå for de minste som ikke går på tid. De som går på tid starter kl 18.15.

Det skal være 30 sek. Mellom hver startende (uansett alder).( Er det skikkelig kaldt eller hustrig er det vel greit med bare 15 sek mellom på de som ikke går på tid)

Han skal også samle inn startnummer/tidbrikke når løperne er ferdig , og henge startnr.  til tørk i garderoben ved rennets slutt.

 

Påmelding

Denne personen får utlevert startpermen og skal ta i mot påmelding. De som ikke har meldt seg på før starteren har hentet startlisten får være med, men uten tidtaking

 

Startnummer/tidtaking

Denne personen skal dele ut startnummer ved påmelding og har ansvaret for å ta tiden.

 

Kjøkken

De som skal være på kjøkkenet skal steke vafler, koke kaffe og stå for salget. Ved rennets slutt ryddes det og hvis det er veldig skittent eller mye vann på gulvet tørker de over gulvet. Bordene vaskes og søppelet bæres ut i dunken. Kassen telles opp og leveres til kjøkkenansvarlig eller en i styret hvis det ikke er opplyst om noe annet..